Pitkäaikaiset asiakkaat

Mistä pitkäaikaiset asiakassuhteemme johtuu? Asiakkailla on meillä hyvä olla. Käytämme markkinoiden parhaita työkaluja ja panostamme henkilökohtaiseen palveluun. Kun tulet meille, sinut toivotetaan tervetulleeksi osaksi tiimiämme. Meillä ei ole vain asiakkaita – meillä on yhteistyökumppaneita. Haluamme ymmärtää ainutlaatuiset tarpeesi ja tavoitteesi, jotta voimme tarjota sinulle sopivia ratkaisuja.

Tehdään yhdessä

Meillä jokainen työntekijä on tärkeä osa kokonaisuutta. Tiedämme, että hyvä työntekijätyytyväisyys tarkoittaa myös hyvää asiakastyytyväisyyttä. Teemme tiivistä yhteistyötä toistemme ja sinun kanssasi, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua. Tiimityöllä varmistamme myös sen, että voimme jakaa osaamistamme ja tietämystämme sinun hyödyksesi.


Emme halua pyöritellä vain numeroita –  haluamme tuntea sinut henkilökohtaisesti. Ymmärrämme, että tilitoimiston palvelut voivat olla monimutkaisia ja ne herättävät usein kysymyksiä. Siksi haluamme olla tukenasi matkallasi ja helposti tavoitettavissa, kun kysymyksiä herää. Kanssamme asiointi on aina avointa, ja voit aina luottaa siihen, että sinua kuunnellaan ja ymmärretään.
Kumppanuus tarkoittaa meille aidosti vuorovaikutteista tekemistä.

Huippuporukalla huipputulokseen

Tarinamme ei ole täydellinen ilman sinua. Olemme sitoutuneet tukemaan sinua kaikissa liiketoimintasi taloushallinnon haasteissa – ja onnistumisissa. Olitpa sitten pienyrittäjä, kasvava startup tai jo pitkään toiminnassa ollut yritys, meillä on tarvittava asiantuntemus ja resurssit auttaaksemme sinua menestymään ja kehittymään.

Henkilökuntamme koostuu osaajista, joilla on yhteensä yli sadan vuoden kokemus vaativista taloushallinnon tehtävistä. Henkilökunnastamme neljä on palkittu yhdessä Suomen suurimmista tilitoimistoista vuosittaisella palkinnolla. Tule tutustumaan meihin ja jutellaan, kuinka me voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Yhdessä voimme luoda menestyksekkään tarinan, jossa yhdessä tekeminen, kohtaamiset ja tuki ovat avainasemassa.

0 +
Asiakasta
0
2022 Liikevaihto
0
Henkilöstö
0
Kuppia kahvia

Yritystarina

Olin ison päätöksen edessä kesällä 2008. Olin juuri saanut koulut pakettiin ja oli päätettävä
jatkanko isäni isännöintitoimistoa, jossa olin työskennellyt 6 vuotta opiskeluiden ohessa tehden isännöintityön lisäksi taloyhtiöiden kirjanpidot, tilinpäätökset ja talousarviot. Isännöintityö ei kuitenkaan tuntunut omalta. Oli sydäntä särkevää jättää taakse isäni perintö, valmis toimisto ja valmiit asiakkaat.

Päätin lähteä Helsinkiin kehittämään itsestäni huippukirjanpitäjää. Ajatus omasta sähköisen taloushallinnon toimistosta ja KLT-tutkinnosta tuli syksyllä 2009. Näitä kohti lähdettiin kulkemaan.
Matkan aikana olen saanut työskennellä kahdessa isossa taloushallinnon konsernissa, jotka molemmat kuuluvat alan Suomen viiden suurimman toimijan joukkoon.

Kun oma unelma on ollut tiedossa, on ollut hienoa päästä ohjaamaan uraa kohti sitä. Olen ajanut itseäni aina vaan vaikeimpien haasteiden eteen. Toimin urani aikana pääkirjanpitäjänä vastaten
myös tilinpäätöksistä, rahoituslaskemista ja konsernitilinpäätöksistä mm. seuraavissa yhtiöissä: Kansainvälisen lakitoimiston Suomen toiminnot, 900 miljoonan euron kiinteistörahastot, Start Up-
yhtiö, 10 miljoonan euron liikevaihtoa pyörittävä konserni sisältäen myös ulkomaisia yhtiöitä sekä yli 100 henkilöä työllistävä perinteikäs rakennusliike. Näiden lisäksi olen hoitanut useiden
kymmenien pienempien yhtiöiden ja konsernien taloushallintoa, joissa yhtiömuotoina ovat olleet Oy, Tmi, Ay, Ry.

On ollut mahtavaa saada työskennellä laajalla kentällä erilaisten yhtiöiden ja toimialojen kanssa. Palaute asiakkailta on ollut alusta asti niin upeaa, ettei ole tarvinnut epäillä intohimon löytymistä
taloushallinnon parista.

Päätöstä jättää käyttämättä valmis isännöintitoimisto en ole katunut päivääkään.

Nyt on aika toteuttaa omaa unelmaa ja visiota täydellisestä taloushallinnosta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan, tehdään yhdessä ihmeitä.

Pasi Tilander
Economer Oy

Economerin perustaja Pasi Tilander pyrkii tilitoimistoalan supertähdeksi.

Tutustu Pasiin ja Pasin videoihin

Varaa etädemo

Toivomasi ajankohta