Palvelumme

Taloushallintoa tyylillä

Economer on auktorisoitu tilitoimisto. Käytössämme on järjestelmät; Fennoa, Procountor ja Netvisor. Teemme pääosin töitä Fennoalla, joka on Suomen paras sähköisen taloushallinnon järjestelmä. Henkilökuntamme koostuu osaajista, joilla on yhteensä miltei sadan vuoden kokemus vaativista taloushallinnon tehtävistä. Henkilökunnastamme jokainen on palkittu yhdessä Suomen suurimmista
tilitoimistoista vuosittaisella palkinnolla mm. 3x vuoden asiakaspalvelija.

Muutamme toimialaa kasvottomasta palvelusta yhdessä tekemiseen. Menestyksemme perusta on erinomainen asiakastyytyväisyys sekä pitkäaikaiset asiakassuhteet.

Kasvamme suosittelujen voimalla vuodesta toiseen. Se on paras referenssimme.

Auktorisoitu tilitoimisto

Emme ole villi ja vapaa. Olemme auktorisoitu taloushallintoliiton jäsen. Taloushallintoliitto on suorittanut tilitoimistoomme tarkastuksen ja antanut leiman toimia. Sopimuksemme, työtapamme ja tietoturvamme on tarkastettu. Mahdollisessa ongelmatilanteessa asiakas voi olla yhteydessä taloushallintoliittoon ja saada sieltä tukea. Tämä on syy, miksi suosittelemme kaikille auktorisoidun tilitoimiston valintaa.

Sähköinen ja paperiton taloushallinto

Mahdollistamme asiakkaillemme helpon ja täysin paperittoman taloushallinnon. Älä hyvä ihminen enää kiikuta papereita tilitoimistoon ja saa palkkioksi kuukauden vanhoja numeroita.

Palkkahallinto

Hoidamme yrityksesi palkanlaskennan ja viranomaisraportoinnin. Katsomme yhteystyön alkumetreillä mikä on sinulle ja meille paras yhteistyön malli. Voimme tehdä tätä myös yhdessä.

KLT-osaaminen

Pasi Tilander on KLT-kirjanpitäjä. KLT-tutkinto on arvostettu asiantuntijatutkinto. Se on korkein tutkinto, minkä kirjanpitäjä voi Suomessa saavuttaa. Vuosittaisen tentin läpäiseminen vaatii laajaa tietämystä yritysverotuksen, yhtiöoikeuden ja kirjanpidon erityiskysymysten saralla. KLT kirjaimien säilyttäminen vaatii jatkuvaa asiantuntemuksen päivittämistä erilaisilla koulutuspäivillä.

Yritysverotuksen optimointi

Economer tekee taloushallinnon noudattaen kaikkia lakeja, mutta yhtäkään ylimääräistä asiakkaan euroa ei haluta antaa pois. Verojen optimoinnilla, oikeilla tiliöintiratkaisuilla, osingonjaon sekä esim. osakaslainan takaisinmaksun suunnittelulla on mahdollista säästää varojasi. Profit Hunter-ohjelmalla saamme palkkaa vai osinkoa kokonaisuuden oikein. Yritysjärjestelyistä osakevaihto voi olla hyvä ratkaisu voittoa tekevälle yhtiölle.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on Economerin Graalin malja. Kaikki meillä on aina perustunut tähän. Tämä on intohimomme ja syy miksi Economer on olemassa. Palkittu henkilöstömme on valmiina auttamaan sinua kaikissa haasteissa.

Liiketoiminnan konsultointi

Vahvaa osaamista yrityksen perustamiseen ja yhtiömuodon muutoksiin sekä kaikkeen yrityksen taloushallintoon liittyviin kysymyksiin ja haasteisiin. Kun teemme diilin, valvomme etujasi täydellä höyryllä, full speed.

Kryptovaluutta-osaaminen

Me tiedämme mistä kryptovaluuttoja hankitaan, miten niitä säilytetään ja miten niitä kirjanpidossa käsitellään.

Varaa etädemo

Toivomasi ajankohta